Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارحوزه دانشگاهیگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛حوزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این هفته با اخبار متنوع و بسیاری روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن را می‌توانید در زیر دنبال کنید.نرم افزار شناسایی تقلب‌‌‌‌‌‌‌های علمی دانشگاه آزاد در راه است مرتضی موسی خانی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد گفت: نرم افزار مربوط به تعیین تقلب‌های علمی در این دانشگاه تدوین شده و در حال فعالیت بر روی آن هستیم تا این نرم افزار توسعه یابد و نهایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این نرم افزار نهایی شده و به زودی بارگذاری خواهد شد تا بتوانیم در آینده نزدیک از آن به صورت کامل استفاده کنیم.

علت نهایی مسمومیت دانشجویان دانشکده فنی شیراز مشخص شد
ذوالفقار یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: علت نهایی مسمومیت دانشجویان، ویروسی به نام «شنگلا» اعلام شد، که می‌تواند ناشی از آلودگی ظروف غذایی یا هر چیز دیگری باشد.


پرداخت اعتبار ۳۰۰ میلیاردی به دانشگاه‌های کشور
ذوالفقار یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: دولت هر سال ۲۰ درصد اعتبار صندوق رفاه را افزایش می‌دهد و یک هم افزایی خوبی صورت گرفته است.


وی عنوان کرد: امسال مبلغی در حدود ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار دانشگاه‌ها قرار داده شده است تا مشکلات دانشجویان برطرف شود.


5دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «کیو اس» جزء برترین‌ها شدند
محمدجواد دهقانی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: نتایج رتبه بندی سال ۲۰۱۸ میلادی کیواس که به تازگی منتشر شده است نشان از حضور ۵ دانشگاه صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و شهید بهشتی در جمع ۹۵۹ دانشگاه برتر جهان دارد.
راه اندازی سامانه انتظامی در وزارت علوم
حسن عابدی جعفری مسئول دفتر هماهنگی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی اعضای هیات علمی گفت: در سطح کشور ۷۶ هیات در راستای رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان در حوزه ستادی وزارت علوم، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و سازمان‌های وابسته و بیش از ۶۰ واحد در حوزه رسیدگی به تخلفات اعضای هیات علمی مشغول به فعالیت هستند.
وی افزود: اداره این مجموعه ۱۴۰ واحدی در سراسر کشور نیازمند سامانه سپاری است و یک سامانه در حوزه اداری با حمایت هیات‌های نظارت در حال اجراست و سامانه‌ای دیگر نیز در حوزه انتظامی در آینده‌ای نزدیک با حمایت مجموعه فناوری اطلاعات وزارت علوم راه‌اندازی می‌شود.
واحدهای کارآموزشی رشته‌های فنی به ۶ واحد افزایش یافت
محمد فرهادی وزیر علوم گفت: هزار مترمربع از فضای دانشگاهی کشور توسط خیرین احداث شده است.
وی افزود: مشارکت خیرین در آموزش عالی در واقع مشارکت برای توسعه کشور است، زیرا نیروی انسانی که مهمترین منبع توسعه است در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تربیت می‌شوند و اداره امور کشور را برعهده می‌گیرند. اجرای طرح سرباز تکنسین در دانشگاه فنی و حرفه‌ای
ناصر شمس سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: این طرح توسط دانشگاه فنی و حرفه‌ای به وزارت علوم ارائه شده است و در حال بررسی است، ستاد فرماندهی کل نیز با آن موافقت کرده و به دنبال این هستیم کارگاه‌هایی را ایجاد کنیم تا دانشجویان در قالب این طرح در این کارگاه‌ها فعالیت کنند که امیدواریم تا تابستان نهایی شود.


شیب رشد علمی در کشور کاهش یافته است
مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم گفت: تولید مستندات علمی ایران در سال‌های گذشته نسبت به 2 سال قبل به میزان بیش از یک و نیم درصد افت کرده است.
سند تحول بنیادین بنیان فعالیت ها است
محمد رضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سند ۲۰۳۰ لغو و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنای تمام فعالیت‌ها است.

آغاز بررسی درخواست اعزام دانشجویان به خارج در وزارت علوم
مجتبی صدیقی رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: در حال حاضر در طی ۴ سال اخیر مجوز جدیدی برای موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور صادر نشده و به تازگی بررسی درخواست‌ها آغاز شده است.

اجرای طرح «کهاد» در دانشگاه خواجه نصیر از مهرماه سال جاریتورج امرایی مدیرکل امور آموزش دانشگاه خواجه نصیر گفت: آیین نامه این طرح تدوین و تصویب شده و از مهرماه امسال اجرایی می‌شود و صرفا دانشجویانی که دارای معدل ۱۷ هستند شامل این طرح می‌شوند.
مدیرکل امور آموزش دانشگاه خواجه نصیر با اشاره به طرح «کهاد» با محوریت امکان تحصیل همزمان در 2 رشته برای دانشجویان کارشناسی دانشگاه خواجه تصریح کرد: این طرح از مهرماه امسال در دانشگاه خواجه نصیر اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/


منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۸۶۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود