Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت:نظرسنجی های کشورمان عموما درست نیست و برخی از نظرسنجی ها برای ایجاد جنگ روانی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور با حضور در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما به تشریح آخرین اقدامات این وزارتخانه برای هرچه بهتر برگزار شدن انتخابات پیش رو پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ابتدا انتخابات را امر مبارکی خواند و گفت: باید بابت این عطیه الهی که میراث شهدا و امام عزیز مان است هر روز خدا را شاکر باشیم چراکه سپردن سرنوشت یک ملت به دست خودش کار بسیار مهمی است.

وزیر کشور افزود: ملتی که بزرگترین افتخارش این بوده که رعیت شاهان باشد الان خودشان ، مسئولین شان رادر رده های مختلف انتخاب میکنند.

رحمان فضلی با بیان اینکه سه انتخابات ریاست جمهوری شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی را پیش رو داریم گفت: برهمین اساس سه قانون نیز مبنای کار قرار می گیرد و به همین نسبت سه هیات اجرایی و یک هیات نظارت داریم.

۱۰۶۰ هیات اجرایی داریم

وی با بیان اینکه ۱۰۶۰ هیات اجرایی داریم که در هر هیات ۱۱ نفر حضور دارند و در کنار تیم هیات ها نیز هیات های نظارت را داریم گفت: حدود یک میلیون و پانصد هزار نفر عاملین اجرایی و نظارتی انتخابات هستند ، در کل کشور حدود ۶۴ هزار شعبه اخذ رای داریم که در هر شعبه تقریبا ۱۷ نفر مستقیم کار نظارت را انجام می دهند که البته این رقم به جزء حضور نماینده نامزدهای انتخاباتی در شعب اخذ رای است.

رحمانی فضلی همچنین افزود: یک سال است که ۱۷۰۰ نفر متولیان امر انتخابات را آموزش می دهیم و برقراری تدارک انتخابات در شدید ترین درجه حفاظتی است.

وی یادآور شد: همچنین ۱۶۰۰۰۰ نفر فقط امر انتظامات انتخابات را بر عهده دارند و شاید بیش از ۳۰۰۰۰۰ هزار نفر نیز در وزارت کشور حوزه امنیت انتخابات از لب مرز تا شعبه های انتخاباتی را برعهده دارند.

وی با تاکید براینکه وزارت کشور مجری انتخابات است و وزیر کشور نیز مسئول صحت و سلامت انتخابات است گفت: سطح کار ،بسیار بزرگ است و هماهنگی بین دستگاه ها را می طلبد که تا الان توانستیم همه زمینه ها ، امکانات و بسترهای مناسب که برای انتخابات سالم ، قانونی و باشکوه باشد را فراهم کنیم.

رحمانی فضلی با بیان اینکه ۵۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر حائز شرایط رای دهی هستند در خصوص فضای تبلیغات انتخاباتی نیز بیان کرد: کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخاباتی شرایط را برای نامزدها مشخص می کند که متناسب با قانون مدونی که در این کمیسیون تدوین شده، فضای مجازی نیز یکی از محورهای مهم تبلیغات است که در این رابطه نیز شورای عالی فضای مجازی ، وزارت کشور را مسئول تهیه دستورالعملی در این رابطه کرده که این دستورالعمل با کمک شورای نگهبان ابلاغ شده است.

وی افزود: همچنین برای اولین بار ،سامانه بی تاک برای بحث تبلیغات انتخاباتی را با کمک وزارت ارتباطات تشکیل دادیم که این سامانه یک بازار تبلیغات رایگان برای همه نامزدهای انتخاباتی است که می توانند در این فضا مشخصات شرایط و احوالات خود را درج کنند و از طرفی نیز همه دستگاه های تبلیغاتی و موسساتی که در عین امر هستند به این سامانه مراجع می کنند.

تخلفات انتخاباتی در این دوره نسبت به دوره قبل به یک سوم کاهش پیدا کرده است

وزیر کشور با بیان اینکه از نظر تبلیغات در فضای بسیار مناسبی هستیم اعلام کرد: در این دور از انتخابات ، تخلفات یک سوم دوره قبل بوده که در این رابطه تاکنون ۲۰۰ مورد پرونده تشکیل شده که اکثر پرونده ها نیز مربوط به شوراها و بحث تبلیغات زودرس است.

وی اظهار داشت: شکایات واصله در وزارت کشور بررسی اولیه می شود و پس از آن به قوه قضاییه ارجاع خواهد شد که در دستگاه قضایی نیز کارگروهی برای رسیدگی به این شکایات تشکیل شده است.

رحمانی فضلی در خصوص شائبه تهدید دهیاران در جهت حمایت از یک نامزد انتخاباتی گفت : متاسفانه این روزها اتهامات و شایعات زیادی مطرح می شود که بیشتر به دلیل مدیریت فضای انتخابات و به راه انداختن جنگ روانی است.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه ما در وزارت کشور بنا را بر عدم دخالت و حفظ بی طرفی کامل همه مدیران و کارکنان وزارت کشور گذاشتیم گفت: دهیاران ، مدیرانی هستند که توسط شوراها انتخاب می شوند و وزارت کشور به آن ها حکم می دهد بنابراین اعمال حاکمیتی بر آن ها وجود ندارد ضمن اینکه دهیاری ها هیچ بودجه ای از دولت دریافت نمی کند و فقط مالیات بر ارزش افزوده می گیرد. وی با بیان اینکه آرا افراد مخفی است لذا طرح این دست مسایل توهین به شعور مردم است گفت: از آن جا که احتمال می دادم این موضوع جز سوالات شما باشد با نماینده ای که چنین بحثی را مطرح کرده تماس گرفتم تا اگر مدارکی دارد در اختیار ما قرار دهد که وی نیز پاسخ داد خبرنگاری همین سوال را از او پرسید و سوال خودش را به عنوان جواب مطرح کرده است.

وی افزود: این نماینده عنوان کرد که خبرنگار از او پرسید می گویند دهیاران مردم را تهدید کرده اند که باید به فلان نامزد رای بدهند ، نظر شما چیست؟ که بنده نیز گفتم چنین چیزی را نمی دانم و نشنیده ام و اگر چنین بحثی مطرح است وزارت کشور باید موضوع را بررسی کند.

رحمانی فضلی در خصوص اعطای وام به دهیاران نیز گفت: طی تفاهم نامه ای که ارکان شهرداری ها و پست بانک از سال قبل در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه ۹۵ امضا کرده اند قرار شد برای امور مربوط به ده ، وامی در اختیار دهیاران قرار گیرد که این کار از همان زمان انجام می شود و در روز های اخیر هیچ وامی به این ها داده نشده است.

به هیچ وجه اجازه راه اندازی کارناوال را نمی دهیم

وزیر کشور در خصوص راه اندازی کارناوال ها اعلام کرد : افراد می توانند در داخل ستادهای مورد نظر خود جمع شود و هیچ مانعی برای آن ها ایجاد نمی کنیم اما اگر ستادی بخواهد فراخوان دهد که افراد به آن جا بروند باید از ما تقاضای مجوز کنند که در اسرع وقت مجوز داده خواهد شد.


وزیر کشور افزود: در بحث راه اندازی کارناوال ها نیز قانون انتخابات مجلس این اقدام را ممنوع کرده و آن را به انتخابات ریاست جمهوری و شوراها نیز تعمیم داده است.

وی با بیان اینکه به هیچ وجه اجازه راه اندازی کارناوال را نمی دهیم گفت : اینکه در دوره های قبل شاهد این بودیم که مردم به خیابان ها می آمدند ، بوق می زدند و شادی می کردند که ما این ها را به عنوان کارناوال های از قبل طراحی شده نمی دانیم و این حرکت یک حرکت خود جوش است.

رحمانی فضلی افزود: همچنین از ما درخواست مجوز برای برگزاری تجمع در میادین شهر را کرده بودند که این موضوع برای مردم دچار مشکل می کرد ، البته ما با تجمعات در میادینی که قابل کنترل باشند مشکلی نداریم.

وی با اعلام اینکه تاکنون هیچ اعتراضی از طرف ستادها در خصوص اعطای مجوز برای تجمعات نداشتیم گفت: مسئولیت ستادها برعهده نامزدها است لذا اگر تجمعی مخالف قانون صورت گیرد با آن برخورد می شود همه باید قانون را مراعات کنند.

رحمان فضلی افزود: نامزدها در درجه اول باید ناظر بر ستادهایشان باشند و در گام بعدی باید بدانند که انتخابات طریق و راه و روش است و حتی قدرت وسیله ای برای تقویت نظام جمهوری اسلامی و خدمت به مردم است لذا راه و روشی که در پیش می گیرند باید با این هدف مقدس هم خوانی داشته باشد.

وزیر کشور تاکید کرد: در فضای مجازی نیز علی رغم گستردگی و ظرفیت آن ، تخلفات کم و حتی قابل چشم پوشی است. رحمانی فضلی در ادامه برنامه با اشاره به اینکه 64 هزار شعبه در کشور داریم، اگر اشتباه نکنم حدود 117-118 هزار صندوق اخذ رای خواهیم داشت گفت: 35 هزار صندوق الکترونیک برای انتخابات در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه برای الکترونیکی برگزار شدن انتخابات ریاست جمهوری از یک سال قبل با شورای نگهبان مذاکره کردیم و هر دو بنا به دلایلی به این نتیجه رسیدیم که این امر اتفاق نیفتد اظهار داشت: در بحث نظارت انتخابات شوراها به توافق رسیدیم تا انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شود لذا در 141 شهرستان کار انجام خواهد شد.

وزیر کشور با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری به غیر از شمارش و اخذ رای مابقی الکترونیک است ادامه داد: در 141 شهر صندوق های آزمایشی برای نمونه در مراکز پر جمعیت گذاشته شده است و مردم روزانه امر انتخابات را انجام می دهند و در رادیو و تلویزیون همه استان برنامه های آموزشی پخش می شود.

رحمانی فضلی با اشاره به اینکه برای استقرار صندوق اخذ رای فقط در کانادا مشکل داشتیم گفت: به دلیل نداشتن سفارتخانه و نپذیرفتن هیچ نمایندگی دیگر به عنوان جایگزین ما در کانادا مشکل اخذ رای داریم که امیدواریم این مشکل برطرف شود ، کانادا مشکل قانونی برای این مسئله دارد نه اینکه بخواهد کارشکنی کند، همچنین قول دادند تا اگر امکان داشت مسئله حل شود.

وزیرکشور با اشاره به اینکه در 102 کشور، 132 شعبه امر انتخابات را انجام خواهیم داد افزود: وزارت خارجه جزء ستاد انتخابات است و مسؤلیت کلی را وزارت کشور بر عهده دارد.

وی با اشاره به اینکه به همه این کشور ها امکانات لازم ارسال شده است عنوان کرد: در آمریکا 50 شعبه داریم و کارها را پذیرفتند.

نظرسنجی های کشورمان عموما درست نیست

رحمانی فضلی با اشاره به اینکه جاهایی که مهد نظرسنجی بودند ، این امر غلط از آب در آمده است گفت : در کشور ما نظرسنجی هایی که در فضای عمومی انجام می شود ، عموما درست نیست ، برخی نظرسنجی ها را نظر سازی می کنند تا جنگ روانی ایجاد شود.

وی ادامه داد : برخی دیگر از نظر سنجی ها در روش اجرا دچار مشکل است ، حجم نمونه ها ، نوع سوال پیچیده است و اصلا به درد نمی خورد.

80-90 درصد نظر سنجی ها قابل اطمینان نیست


وزیر کشور با اشاره به اینکه برخی در نظرسنجی ها دخالت می کنند تا نتیجه نهایی تغییر کند عنوان کرد: 80-90 درصد نظر سنجی ها قابل اطمینان نیست.

وی با اشاره به اینکه طبق قانون فاصله انتخابات دور دوم یک هفته است و تا نتیجه تهران نیاید نتیجه کل را اعلام نمی کنیم ادامه داد: اگر یک شنبه نتیجه را بدهیم 3 روز برای تبلیغات فرصت است و در یک هفته نمی توان تعرفه آماده و چاپ کرد لذا ما آمادگی لازم را برای برگزاری دور دوم انتخابات نیز داریم.

14 نوع رمزگذاری برای تعرفه ها در نظر گرفته شده است


رحمانی فضلی در باره امکان تخلف و تقلب در انتخابات گفت: 14 نوع رمزگذاری برای تعرفه ها در نظر گرفته ایم تا امکان تخلف در چاپ تعرفه وجود نداشته باشد.

تشخیص هویت در انتخابات ریاست جمهوری با نظر شورای نگهبان الکترونیکی شد


وی تصریح کرد: با روش احراز هویت الکترونیکی دیگر امکان استفاده از شناسنامه جعلی، شناسنامه افراد مرده و شناسنامه افراد زیر18 سال وجود ندارد، لذا تشخیص هویت در انتخابات ریاست جمهوری با نظر شورای نگهبان الکترونیکی شد و تمام اطلاعات 80 میلیون ایرانی در سیستم به صورت آفلاین گذاشته شده است.

وی با اشاره به اینکه برای هر شعبه یک بازرس گذاشته شده است ادامه داد: یعنی در مجموع64 هزار بازرس، 64 هزار نماینده فرماندار و 64 هزار نماینده شورای نگهبان حضورخواهند داشت و نمایندگان حوزه ها هم در محل حضور دارند.


امکان تخلف و تقلب در انتخابات تقریبا صفر است


وزیر کشور با بیان اینکه نمایندگان نامزدها ی انتخابات تا آخرین لحظه باید در داخل شعبه بمانند افزود: تعرفه ها دو بار خوانده خواهد شد زیرا با این کار درصد خطا پایین می آید، لذا امکان تخلف و تقلب در انتخابات تقریبا صفر است.

رحمانی فضلی در ادامه با اشاره به اینکه شورای نگهبان در تمام مراحل حضور دارد اظهار داشت: صندوق های اخذ رای شفاف است،
امکان ندارد که صندوق‌های انتخابات پیش از شروع انتخابات پر شده باشد.

وی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما ن بر این است تا با کمک تکنولوژی و گذاشتن ناظران زیاد امر شمارش را کنترل کنیم اظهار داشت: امکان تخلف و تقلب از شروع تا پایان صفر است.

رحمانی فضلی با بیان اینکه تخلفات و تقلب 2/3 کم شده است عنوان کرد: در تبلیغات صیانت لازم را انجام می دهیم و به همه تذکر می دهیم، شورای نگهبان در تمام مراحل در کنار اجرا حضور دارد و با هم در صندوق ها باز می شود و درون صندوق ها دیده می شود و بعد پلمپ می شود و با هم امضا و مهر می کنند.

وی افزود: در انتخابات شوراها گفتیم هر چند تا نامزد یک نماینده معرفی کنند تا محل اخذ رای شلوغ نشود.

وزیر کشور با اشاره به اینکه طبق قانون نامزد ها تا سه روز امکان شکایت دارند تا در نهایت نتیجه اعلام شود گفت: بعد از اعلام نتایج هم نیز باید به قانون تمکین کرد ، باید مر قانون مورد توجه قرار بگیرد.

بالاترین تضمین سلامت و امنیت انتخابات تمکین به قانون است


رحمانی فضلی با اشاره به اینکه در اوضاع اجتماعی، در تعاملاتمان، در فعالیت هایمان و در مناسبات مان تنها معیار قانون داریم خاطرنشان کرد: همه باید تبعیت از قانون را بپذیریم ، قانون فرایند رای گیری و تمام مراحل انتخابات را مشخص کرده است، بنابراین بالاترین تضمین سلامت و امنیت انتخابات تمکین به قانون است.


وزیر کشور با بیان اینکه طبق قانون با متخلفان برخورد خواهیم کرد و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد گفت: در انتخابات مسئله کاملا بین بخشی است و اهمیت بخش ها هیچ یک کمتر از دیگری نیست، اگر خدایی نکرده مسؤلیت مثلا نیروی انتظامی را نادیده بگیریم اصلا انتخابات برگزار نمی شود، در حجم 20-30هزار اجتماعات داریم مسؤلیت بر عهده نیروی انتظامی است.

وی با اشاره به اینکه شورای نگهبان شبکه بسیار خوب نظارتی دارد اظهار داشت: هماهنگی بسیار خوبی با شورای نگهبان داریم، خود بنده تا الان 3 بار خدمت آقای جنتی رسیدم و مسائل را با هم مطرح کردیم.

مشارکت65 درصد را قطعی می دانیم

رحمانی فضلی با اشاره به هزار و60 هیأت اجرایی گفت: صدا و سیما امر تبلیغات را بر عهده دارد، بخش اعظم مشارکت بر عهده صدا و سیما است ،مشارکت 65 درصد را قطعی می‌دانیم اما امید داریم مشارکت بالای 70 درصد هم باشد.

وزیر کشور با اشاره به نقش قوه قضائیه در مسئله انتخابات گفت: همه دادستان ها عضو هیأت ها هستند و تلاش می کنند و مرتب با هیات های نظارت در ارتباط هستند.

وی با اشاره به نقش آموزش و پرورش ادامه داد: یک میلیون و100 هزار نفر از معلمان سر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۴۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد

آفتاب‌‌نیوز :

چهارم اردیبهشت ماه مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در اقدامی، جزییات نتایج یک نظرسنجی کشوری را درباره برنامه‌های تلویزیون منتشر کرد که می‌تواند به عنوان مرجعی مناسب برای تحلیل میزان اقبال از محصولات شبکه‌های سیما استفاده شود؛ آن هم در شرایطی که نتایج نظرسنجی‌های دوره‌ای مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما به ندرت به انتشار عمومی می‌رسد از تحلیل این نتایج، نکات قابل توجهی به دست می‌آید.

ایرانیان همچنان تلویزیون می‌بینند

مطابق نظرسنجی‌های مرکز تحقیقات صداوسیما که پیش از این با نظم بیشتری منتشر می‌شد، معمولا حدود ۷۰ یا ۸۰ و گاه ۹۰ درصد مردم ایران، تماشاگر تلویزیون بودند؛ هرچند نتایج این نظرسنجی‌ها بعضا از سوی برخی با شائبه‌هایی هم همراه بود؛ چراکه معتقد بودند نهاد زیرمجموعه صداوسیما آمار را منتشر کرده است.

با این حال، آمار ۶۹.۲ درصدی مخاطبان تلویزیون که در نظرسنجی اخیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران به دست آمده، مؤید نتایج نظرسنجی‌های مرکز تحقیقات رسانه ملی است و با توجه به استقلال ایسپا نسبت به سازمان صداوسیما و البته سابقه قابل توجه آن در امر افکارسنجی، می‌تواند اثبات‌کننده درستی نظرسنجی‌های اهالی تلویزیون باشد.

بر این اساس، روشن می‌شود که حدود ۷۰ درصد از مردم ایران حتی در شرایط کنونی که برخی برنامه‌های سیما مورد نقد قرار دارند، تماشاگر تلویزیون‌اند.

صدرنشینی شبکه سه و شرایط مبهم نسیم

در میان شبکه‌های تلویزیون، شبکه سه که سالیان طولانی است از نظر میزان بیننده در رتبه نخست قرار دارد، همچنان صدرنشینی‌اش را حفظ کرده و شرایط مناسبی دارد. این شبکه با پخش برنامه‌های سرگرم‌کننده مثل «معرکه»، «پانتولیگ» و «شب خوش» که در میان پربیننده‌ترین محصولات سازمان صداوسیما، سهم چشمگیری دارد، توفیق خوبی در جذب مخاطب دارد.

با اختلاف کمی نسبت به شبکه سه، شبکه آی‌فیلم در رتبه دوم جدول پربیننده‌ترین شبکه‌های تلویزیون دیده می‌شود. بالانشینی این شبکه که هویت خود را از سریال‌های قدیمی تلویزیون می‌گیرد، از طرفی نشان‌دهنده اقبال محصولات نمایشی گذشته تلویزیون است و از سوی دیگر، هشداری به سازمان صداوسیما محسوب می‌شود.

در این میان اختلاف حدودا دو برابری شبکه‌های سه و آی‌فیلم با دیگر شبکه‌ها نیز قابل توجه است.

با توجه به آن که برنامه‌های سرگرمی‌محور به طور معمول مخاطب بیشتری از برنامه‌های فرهنگی جذب می‌کنند، در چنین نظرسنجی‌هایی، انتظار از شبکه نسیم که جایگاه تولید و پخش برنامه‌های سرگرم‌کننده شناخته می‌شود، بالاست. با این حال غیبت شبکه نسیم که روزگاری با شبکه سه رقابت می‌کرد، قابل توجه است.

وایرال به معنای بیننده نیست

از نکات جالب فهرست پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیون، آن است که برخی برنامه‌ها با بیشترین بخش‌های وایرال‌شده در فضای مجازی، در رتبه‌های پایین‌تر از برنامه‌هایی قرار می‌گیرند که محتوای وایرالی زیادی تولید نمی‌کنند. مثلا «برمودا» کمتر از نصف «معرکه» بیننده دارد و «پاورقی» نیز به اندازه نیمی از مخاطبان «شب خوش»، بیننده جذب نکرده است؛ بنابراین اگرچه این دست برنامه‌ها از نظر بازتاب رسانه‌ای از برنامه‌های پرمخاطب‌تر موفق‌ترند، ولی در واقع حجم مخاطبی کمتر دارند.

این آمار نشان می‌دهد که واکنش رسانه‌ای و وایرال اینستاگرامی، لزوما به علت حجم زیاد بیننده برنامه‌ها نیست.

جای خالی برند‌های قدیمی

در آمار منتشرشده از سوی ایسپا، همچنین ۳۶.۹ درصد مخاطب «مردان آهنین» به عنوان پربیننده‌ترین برنامه تلویزیون در هفته آخر فروردین را می‌توان به عنوان یک نکته مورد توجه مدیران قرار داد؛ چراکه در سنوات گذشته، بار‌ها عناوینی با بیش از ۴۰ یا ۵۰ درصد مخاطب در صدر فهرست پرمخاطب‌های سیما می‌نشستند.

این نظرسنجی همچنین جای خالی برند‌هایی مثل «عصر جدید»، «خندوانه» و «دورهمی» را که حتی در ایام غیر نوروز و رمضان هم معمولا بیش از ۴۰ درصد مخاطب داشتند، نشان می‌دهد؛ و اینکه جایگزینان آن‌ها، هنوز نتوانسته‌اند به اندازه این عناوین بیننده جذب کنند.

این در حالی است که طی یکی دو سال اخیر، پس از سال‌ها نوروز و رمضان همزمان شدند و تلویزیون فرصت مناسبی داشت.

شباهت‌ها و تفاوت‌های دو نظرسنجی

مقایسه نتایج نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران و نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی که مدتی پیش در نشست خبری گزارش برنامه‌های نوروز و رمضان اعلام شد، جالب توجه است. «مردان آهنین» که بین دو برنامه اول نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی نبود، در نظرسنجی ایسپا به عنوان پربیننده‌ترین برنامه نوروز ۱۴۰۳ سیما معرفی شده است.

جالب آن که در حالی که بیشتر اعداد و ارقام اعلامی دو نظرسنجی، در حد یکی دو درصد اختلاف دارند، میزان مخاطب سریال «زیرخاکی ۴» در نظرسنجی ایسپا (۴۵.۴ درصد) به شکل چشمگیری از نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی (۲۴.۹ درصد) بالاتر است. این در حالی است که آمار دو سریال دیگر («رستگاری» شبکه ۲ و «هفت سر اژدها» شبکه ۳) تقریبا تفاوت جدی ندارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مشارکت ۵۳ درصد مردم شهرستان کلات در دور اول انتخابات
  • کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟
  • داوطلبانی که بالاترین رای را کسب کنند، وارد مجلس می‌شوند
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رای را کسب کنند
  • ۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد
  • اولویت اول نتانیاهو فاش شد!
  • نظرسنجی‌ها چه در مورد بایدن می‌گویند؟
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا